Impressum

Volgens § 5 TMG

DoDerm GmbH

Universitätsstraße 3

56070 Koblenz

Deutschland

 

Handelsregister: HRB 29419

Registergericht: Amtsgericht Koblenz

 

Vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder: Dr. Beatrix Förster

 

USt.-ID: DE333234892

 

Contact:

Telefoon: +49 (0) 156 78 288437

E-Mail: info@doderm.de

 

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 lid 2 RStV

Dr. Beatrix Förster
Universitätsstrasse 3
56070 Koblenz

Juridische mededeling

Het Duitse recht is van toepassing. Plaats van uitvoering is Koblenz.

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS) aan, te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr. Ongeacht dit platform zijn we er zeker van dat als er een conflict ontstaat, we een oplossing zullen vinden - uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. We zijn niet verplicht of bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens sectie 7, paragraaf 1 van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip waarop kennis van een concrete wetsovertreding bekend is. Zodra we ons bewust worden van eventuele wetsovertredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites waarop wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Zodra we ons bewust worden van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's die door de site-exploitant zijn gemaakt, vallen onder het Duitse auteursrecht. De vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks op de hoogte worden gebracht van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Zodra we ons bewust worden van wetsovertredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.